Eidsfoss og Vrangfoss Slusevokterboliger.

Bo i tidligere slusevokter boliger. Bygget i 1892 i kanalsveitser stil. Idyllisk og unik beliggenhet langs Telemarkskanalen. Det er 13 sengeplasser i hver bolig. Ca. 150m2. Godt utstyrt både inne og ute.Eidsfoss slusevokterbolig har også eget bakst hus. Begge boligene har egen brygge og kano. Husene er ikke vinterisolert og har hyttestandard.

Priser 2015:

Vrangfoss slusevokterbolig

Døgnpris – 2000,-

1 uke – 10000,-

Eidsfoss slusevokterbolig

Døgnpris – 1500,-

1 uke – 8000,-

Alle prisene inkluderer mva.

BILDER

Eidsfoss Slusevokterbolig

Slusevokterboligen på Eidsfoss ligger idyllisk til på en høyde over Eidsfoss Sluse. Det er ikke bilveg helt fram til dette huset, men man parkerer på parkeringsplassen til Sluseanlegget, går over sluseportene og videre opp bakken til huset. Huset har innlagt vann, kjøkken, stue, spisestue, 5 soverom, dusj og utedo.

Ute foran huset er det stor uteplass, med egen grill og utemøblement. I tillegg har huset eget bakstehus som kan brukes.

Under ser dere bilder fra stua (med sovesofa), detalj fra kjøkken og ett av soverommene.

BILDER

Vrangfoss Slusevokterbolig

Slusevokterboligen på Vrangfoss ligger idyllisk til ved Vrangfoss Sluse. Det er bilveg helt fram til huset, og det er kun ca 200m fra Slusemesteren Cafe. Allikevel ligger huset fredlig til for seg selv, med fin uteplass og nydelig utsikt til kanalen.

Huset har innlagt vann, dusj og toalett, kjøkken, stue, spisesue og 5 soverom.

Total sengeplass til 13 personer, fordelt på 5 soverom. Soverommene har enkeltsenger, dobbeltsenger og køyesenger.

Under ser dere bilder fra 2 av soverommene, badet og spisestuen på Vrangfoss Slusevokterbolig.